Vindt u dat de gevel van uw woning er niet meer netjes uit ziet? Door de jaren heen is het logisch dat uw woning (of gebouw) er viezer en ouder uit komt te zien. Het heeft immers ook een hoop te voorduren. Gevelreiniging in Amsterdam is hiervoor dé oplossing en bij Metselbedrijf Bakker bent u hiervoor aan het juiste adres. We begrijpen maar al te goed dat u het aanzicht van de gevel weer mooi wilt hebben. Daarnaast is het ook belangrijk dat dit altijd in een goede staat is én blijft. Laat uw gevel grondig reinigen door Metselbedrijf Bakker en u weet zeker dat u het beste resultaat krijgt! Door de jarenlange ervaring van Metselbedrijf Bakker, zowel bij kleine als grote projecten, weet u zeker dat u professioneel en vakkundig wordt geholpen. Sinds 2006 is Metselbedrijf Bakker werkzaam in het uitvoeren van metselwerk, gevelreiniging en gevelrenovaties. We helpen zowel particulieren als zakelijke klanten bij de gevelreiniging in Amsterdam voor diverse projecten, woningen en gebouwen.

Gevelreiniging in Amsterdam door Metselbedrijf Bakker

Metselbedrijf Bakker is opgericht door Sander Bakker in Jisp. Bij het bedrijf wordt te allen tijde op een hoog niveau gewerkt door een klein deskundig team, waardoor altijd de beste kwaliteit wordt geleverd. Wel zo belangrijk! Wij beheersen alle technieken die nodig zijn voor een gevelreiniging in Amsterdam. Wij gaan bij iedere opdracht vakkundig te werk en kijken daarbij specifiek naar wat uw gevel nodig heeft aan onderhoud, reiniging en/of renovatie. Het totaalresultaat telt bij ons. Dus komen wij voor een gevelreiniging in Amsterdam, maar zien wij dat er allereerst in de basis iets aangepakt moet worden, zullen wij dat ook altijd bespreekbaar maken. Wij houden van helderheid en duidelijke communicatie naar onze klanten toe. Bij het uitvoeren van al onze werkzaamheden gebruiken we uiteraard alleen maar de beste materialen en gereedschappen. Heeft u al een wat oudere woning of bedrijfspand en is het nodig om uw voegen te renoveren? Dan kunnen wij u ook daarbij helpen. Misschien zijn de voegen van uw gevel niet meer zo goed, door het weer, roest en/of kapotte stenen. Kortom: u krijgt altijd de beste oplossing, het mooiste resultaat en weer een prachtige gevel! Wij kunnen u van dienst zijn met onder andere:

Naast degelijk onderhoud is de gevel ook belangrijk bij de algehele uitstraling van uw huis. Daarom houden wij niet alleen rekening met kwaliteit van de renovatie, maar denken wij ook met u mee wat betreft het uiterlijk van de gevel. Bent u toe aan een nieuwe look voor uw gevel, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verflaag in een kleur naar wens. Wij adviseren u wel om eerst een grondige gevelrenovatie en gevelreiniging in Amsterdam te laten uitvoeren, zodat eventuele scheurtjes en losse voegen aangepakt kunnen worden. Zo wordt voorkomen dat de nieuwe laag verf minder mooi uitpakt dan verwacht doordat de verf loslaat of afbladdert. Hetzelfde geldt eigenlijk voor eventuele problemen met vocht aan uw gevel. U doet er verstandig aan om dat eerst op te laten lossen voordat u met het verven aan de slag gaat. Door de gevelrenovatie en gevelreiniging deskundig door ons te laten uitvoeren bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Met een verse verflaag én daaroverheen nog een beschermende coating is uw gevel jarenlang goed bestendigd tegen de verschillende weersinvloeden. Ga voor resultaat en kies voor Metselbedrijf Bakker voor gevelrenovatie en gevelreiniging in Amsterdam.
 
 
BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN
 

Wat is gevelreiniging in Amsterdam?

Een gevelreiniging in Amsterdam houdt in dat we goed kijken naar wat er gereinigd moet worden. Het kan ook zijn dat wij er ter plaatse achter komen dat bepaalde delen van uw gevel vervangen of gerepareerd moeten worden. Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn op alles voorbereid en calculeren onvoorziene omstandigheden altijd in. Wij nemen de tijd voor uw gevelonderhoud en gevelreiniging in Amsterdam. Bij Metselbedrijf Bakker kunt u erop vertrouwen dat alles correct wordt uitgevoerd en dat gebruik wordt gemaakt van hoogstaande materialen en gereedschappen om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Vul het contactformulier in!

Denkt u dat uw gevel wel een schoonmaak of opknapbeurt kan gebruiken, of ziet u graag dat uw metselwerk van uw woning aangepakt wordt? Bij al uw vragen over een gevelreiniging in Amsterdam of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u gerust contact met ons opnemen, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden en wellicht direct een afspraak kunnen inplannen om langs te komen. Het is ook mogelijk ons contactformulier in te vullen, zodat we contact met u kunnen opnemen.
 
BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN