Kijkt u regelmatig naar uw gevel en baalt u dan van wat u ziet? Springt het vuil, de aanslag of wellicht zelfs graffiti u direct in het oog? Dat kan erg vervelend zijn. Het is heel erg logisch dat u graag wilt dat uw gevel er mooi bij staat. Een vuile gevel geeft immers een onverzorgde indruk af. Het is dan ook belangrijk dat een gevel goed is en wordt onderhouden. U voorkomt met dit onderhoud namelijk dat het verder aangetast wordt en wellicht zelfs grote schade oploopt. Heeft u bijvoorbeeld mos op uw gevel gevonden? Bij vorst kan dit vorstschade opleveren, waardoor er scheuren kunnen ontstaan in uw gevel. Dit is erg nadelig voor uw gevel! Gelukkig staat Metselbedrijf Bakker graag voor u klaar met onze gevelreiniging in Purmerend.

Wij zijn uw professional op dit gebied en weten precies hoe wij de klus moeten uitvoeren. Met deze zekerheid geniet u van een mooi eindresultaat! Onze gevelreiniging in Purmerend is de oplossing wanneer u vindt dat uw gevel er niet meer mooi en schoon uitziet. Wij helpen u verder; voor u het weet straalt uw gevel weer. Door onze jarenlange ervaring, zowel bij kleine als grote projecten, wordt u gegarandeerd goed geholpen. Sinds 2006 is Metselbedrijf Bakker werkzaam in het uitvoeren van onder andere metselwerk, gevelreiniging en gevelrenovaties. We helpen zowel particulieren als zakelijke klanten voor diverse projecten, woningen en gebouwen. Dit doen wij overigens ook in andere steden als Purmerend. Wat dacht u van gevelreiniging in Amsterdam? Ook in onze hoofdstad zijn wij inzetbaar!

Gevelreiniging in Purmerend door Metselbedrijf Bakker

Bij ons wordt altijd gestreefd naar het hoogste niveau: dat is dan ook terug te zien in ons werk. Daar plukt u weer de vruchten van! En dat u tevreden bent, dat is ons einddoel. Bij elk project leveren wij werk af van hoge kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat wij onder meer werken met de beste gereedschappen en materialen. Daarnaast beschikken wij over een grote passie voor het vak. Onze vakmensen zetten zich dan ook graag met de volle 100% in voor uw project.

Doordat het reinigen van een gevel vraagt om de benodigde kennis en kunde, is het raadzaam om een professional te benaderen. Wij zijn deze professional. We beheersen de benodigd technieken voor het goed reinigen van een gevel. Hierbij kijken we allereerst naar de status van uw gevel en we luisteren goed naar uw wensen. Op basis van onze bevindingen passen wij de juiste techniek toe. Het resultaat? Een gevel die weer straalt en gezien mag worden! Naast de gevelreiniging zijn wij ook inzetbaar om bijvoorbeeld de voegen te renoveren. Onze andere diensten zijn;

 
 
BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN
 

Wat is gevelreiniging in Purmerend?

Met onze uitstekende gevelreiniging in Purmerend, geniet u weer van een stralende gevel. Doordat uw gevel zich aan de buitenkant van een pand bevindt, wordt ze in de loop der tijd aan heel veel vervuilende elementen blootgesteld. Wat dacht u van zware vervuilende elementen als roetaanslag of graffiti? Maar er kan ook sprake zijn van organische en atmosferische vervuiling; denk aan vuil uit de natuur of afkomstig van mensen. Voorbeelden zijn (zure) regen, uitlaatgassen en wind. Het is niet zo gek dat uw gevel na een tijdje smerig wordt. Gelukkig staan wij van Metselbedrijf Bakker graag voor u klaar. Het reinigen van een gevel is een intensief proces. Het vuil, de aanslag en andere ongewenste elementen op een gevel worden door ons verwijderd.

Dit kan zowel wanneer het gaat om een bedrijfspand als voor een woning. Wij passen een speciale techniek toe voor het reinigen, waarbij er de keuze is uit drie opties. Allereerst kunnen we reinigen met stoom, de tweede optie is stralen en tot slot is er nog de optie van chemisch reinigen. We kijken goed naar de situatie en status van uw gevel. Uiteraard luisteren we ook goed naar uw specifieke wensen. Is het bijvoorbeeld nodig om eerst gevelrenovatie toe te passen? Dan zullen we dit uiteraard netjes met u bespreken. Soms is het raadzaam om eerst een gevel te renoveren alvorens we hem gaan reinigen. Doen we dit niet? Dan is het als dweilen met de kraan open. Wij adviseren u hier graag over. Wij helpen u van harte verder, of u nu gevelrenovatie in Noord-Holland of gevelreiniging in Heemskerk nodig heeft.

Vul het direct contactformulier in!

Wilt u graag dat wij langskomen voor gevelreiniging in Purmerend? Dat kan! U kunt gerust
contact met ons opnemen zodat we een afspraak kunnen inplannen. Uiteraard zijn wij ook te benaderen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. Vul bijvoorbeeld ons contactformulier in, stuur ons een e-mail of benader ons per telefoon. U kunt ons bellen of een WhatsApp bericht sturen. Wij helpen u van harte verder!

 
BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN